reede, aprill 28

Suvemütsid ja muud ka


Mütside poolest võib suvi tulla!
Aguri müts kootud
Katia Jamaicast ja Novita Jasminist (aitäh Vardakeerutajale valge Jasmini eest!). Hiie mütsi roheline on Novita Virkkauslanka. Põhitooniks endavärvitud puuvillane+linane niit. Kudusin mõlemad mütsid 3,5 varrastega ja eeskujuks see muster.
Nojah. Mütside poolest võib siis suvi tulla, aga muu poolest..... . Ühesõnaga oleme jälle tubasel režiimil. Hiiel on suu ville täis + palavik. Villid muidugi valusad. Ei saa korralikult süüa ega juua. Magada muidugi ka rahulikult ei saa. Solidaarsusest muidugi ei maga Agur ka. Aga kõige sellega võiks ju leppidagi kui nad seda mittemagamist ühel ajal harrastaksid. Tänane öö oli seega lõbus. Päeva ajal ei saanud ka kuidagi kudumist käest ära panna... .
Kiri edeneb ka vähehaaval. Loodetavasti ei jää enam ühtegi sellist mustrit silma mida kohe- kohe proovida tahaks... .
Eile hommikul said valmis ka esimesed tellimuse peale tehtud meestesokid. Tänu sellele sõime eile jänkupraadi (naturaalmajandus!). Pilte sokkidest ei ole kuna fotoka patareid said tühjaks. Ja akud olid "mehed" pihta pannud- Aivar ostis puldiauto. Aga sokid tulid päris mõnusad- 1x1 soonik läks üle patendiks, kand ja tald tugevdatud (pikendatud silmustega). Materjaliks mu lemmik- hall kolmekordne maavillane. Mõlemad pooled jäid rahule ! m.o.t.t.

Kommentaare ei ole: