neljapäev, mai 10

Poolikud tööd....


Või õigemini lõpetamata tööd.
Sest linik on ju valmis kootud, aga venitamata.
Igatsus linikukudumise järele oli juba ammu ja nüüd, kui ma selle mustri järgi olen juba mütsi ja kampsuni (kardigan?!) kudunud, avastasin, et väga ilus linik ju.
Salli hakkasin ka jälle kuduma. Kuna see lõng nii tume on, siis otsisin veidi õhulisema mustri (Pitsilistest Koekirjadest -nr.67).Või õigemini mina otsisin mõned mustrid välja ja Aivar otsustas. Jube kähku läheb edasi.
Muud juttu ka.
Teisipäeval avastasin enda arvutist viiruse. Ja meie vananenud viirusetõrje sellest jagu ei saanud- viirus blokeeris selle täielikult. Seega tõmbasin endale selle 30-päevase tasuta Kaspersky. Tunni ajaga oli viirus blokeeritud. Ja nüüdseks on juba 9 (häkkeri?-)rünnakut ka tõrjutud. No on jama!
---------------------------
Ich hatte schon lange Sehnsucht nach Strickdeckchen-stricken. Und fertig ist Sie jetzt . Gestrickt mit 3mm Nadeln, aus Baumwollgarn (alte Vorräte) und nach diesen Anleitung ( nach diesen Anleitung sind auch diese Mütze und dieses Cardigan entstanden ). Muss nur noch gespannt werden.
Und dann ist wieder ein Tuch auf Nadeln.
Am Diensttag hab ich in meinem Computer einen Virus entdeckt. Mein alter Virusblocker(?) war zu schwach dafür. Gut das es Kaspersky gibt. Jetzt müsste alles in Ordnung sein. Nur die Hacker-Attacken sind geblieben (9 Mal in 2 Tagen). Die russen versuchen ja alles... :(

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Die Sehnsucht nach Strickdecken kenne ich gut! ;-) Die sind beide sehr schön geworden.

Anonüümne ütles ...

nüüd ma virutasin selle liniku mustri sult ;)thnx!
aga sall nii palju kui siit paistab see muster, meenutab kangesti seda va Flowerbasket shawl'i :)

Kati ütles ...

Aga palun! :)
On jah selle Flowerbasketi moodi- lehe keskmine rida on seal vist ainult erinev. Ma olen juba ammu aru saanud, et "Pitsilised Koekirjad" on üks väärt raamat (kui ta ainult paremini köidetud oleks!) :)

Egater ütles ...

Ehee..käisin Slovakkias ja muljeid saad lugeda
sopruskoolid.blogspot.com :)