reede, aprill 14

See nädal pole käsitööga jälle eriti soojad suhted. Lapsed olid jälle haiged. Hiieke oli juba mitu päeva kõhuhädadega kimpus ja uus purihammas tundus põhjuseks olevat. Nüüd kus hammas siis lõpuks lõikus on meil uus häda- oksendamine! Kohutav oli eile neid vaadata. Täna tundus, et mõlemad terved, aga Hiie siiski kahjuks mitte. Seega jääb homne sünnipäevale minek vähemalt meil Hiiega ära :( Aga poisid vist ikka saadame.
Täna käisime siiski õues ka. Nimelt polnud me oma maja juures see aasta veel midagi teinud. Esimesed päris oma lumikellukesed ja pisi-pisikesed punased pojenginupud.... .Kreeke jäi veidi vähemaks, aga neid jäi sinna veel kümme korda liiga palju. Mitte et mulle kreegid ei meeldi. Meeldivad, aga kui nad nii tiheda võsa moodustavad, siis ju kreeke nagunii ei saa. Ja kibuvitsad said peaaegu kõik üles kistud ja ebajasmiin jäi poole saledamaks. Igaljuhul oli koju tulles aial juba hoopis teine ilme.
Natuke olen siiski käsitööd ka teinud- Agur sai endale kampsi juurde heegeldatud mütsi ja ühele aastasele neiule kudusin Jasminist suvemütsi. Pildid täitsa ebaõnnestunud kuna lapsed lihtsalt ei püsinud paigal- Agur tegeles eneseimetlemisega ja Hiie ei tahtnud võõrast mütsi demonstreerida.

1 kommentaar:

Kati ütles ...

Hallo Franziska
Guck mal den Post von 3.Mai. Hoffentlich verstehst Du wie ich die Mütze gestrickt habe- ich verstehe deutsch ganz gut, aber sprechen und schreiben geht sehr mühsam- hab fast kein praktik mehr
Kati