reede, märts 2

Tõbi tuli meie õuele...

Kõigepealt oli palavikus poja. Köha ja nohu kauba peale, aga ei midagi hullu.
Siis ühel päeval olime meie Hiiega väikeses palavikus.
Järgmine päev oli korras ja kui Hiie ööd ei oleks veel rahutumaks muutunud kui tavaliselt, siis võiks arvata, et ta sai terveks.
Kaks peaaegu magamata ööd ja nüüd siis mina jälle palavikus. Lisaks veel "ääretult meeldiv" peavalu, sügelevad ja kumisevad kuulmekäigud ja kergelt kipitav kurk... .
Nagu olemine veel liiga hea oleks sain eile teada, et mu pea kaks nädalat tagasi Osta.ee oksjonil võidetud C.Halliku "Silmuskudumine" polegi veel teele pandud. Pole raha ega raamatut :(((

3 kommentaari:

Egater ütles ...

Hei!
Mul mure, vaja oleks üks proge üle neti tellida. Ma arvan, et see sarnane raamatute omaga. Mis moodi sa seda teed? Sul krediitkaart või kasutad mõnda ajutist?

Kati ütles ...

Ma "kahjuks" avastasin jah, et EGO-ga (MasterCard) suht (või peaks ütlema liiga ?!) kerge tellida neid raamatuid. Sul ju inglise keel suus. seega veel lihtsam peaks olema. Seda PayPal´i asja ma ei jaga...

Egater ütles ...

Njah...ma nüid kaalun kas 1020 on palju või vähe maksta selle proge eest.
Vaat, häda selles te mul krediitkaarti pole. Või õigemini pole see häda :) ma ju ise kategooriliselt ei taha seda. Vaatasin SEB u-kaarti ka. Aga no koonerlus hinges. Igatahes, näis mis teen. Vald justkui lubas selle kinni maksta, aga äkki ikak polegi seda raha väärt.
Aga te saage terveks!