reede, september 1

Levis tagasi! :)

Eile saime me lõpuks ometi jälle internetiühenduse.
Kuu aega ilma netita oli ikka väga ränk, eriti muidugi need viimased 5+1 päeva, mis kulusid Elionil ühenduse loomiseks.
Viiendal päeval sai end ikka tugevasti tagasi hoitud, et mitte iga paari minuti tagant modemit näppida.
Õhtul kella kuueks olin juba veendunud tõsiasjas, et täna me netti ei saa ja ei saanudki! grrrr. Aga no mis sest enam :) .
Ja nüüd siis sellest et miks me netist ilma jäime. Asi lihtne- meie jagatud interneti modemi omanik kolis ära. Koos modemiga muidugi!
Aga asjal on muidagi ka hea pool- ühtede toredate inimeste asemele (kes kolisid kõigest naabermajja) kolisid teised toredad inimesed. Ja ma veendusin veelkord, et Eesti on ikka väääga väike, sest sellesse vabanenud kortrisse kolis mu tehnikumi aegne kursuseõde Tiina oma perega. Täna, 17 aastat tagasi, said meist mõneks ajaks toanaabridki.
Vahepeal on muidugi muudki juhtunud. Meie poja on nüüd suur poiss ja käib lasteaias. Esimene angiin-tatitõbi on nüüdseks ka juba üleelatud. Üks lõunauinak lasteaias magatud ja... üks mitte magatud- eile palus kasvataja laps koju viia, sest ta karjus nagu ratta peal ja keeldus magamast (ja ei lasknud teistel muidugi ka magada).
Hiie on ka juba suur ja meil käib päris tõhus potitrenn. Tõhus ses mõttes, et pott jääb harva tühjaks ja püksid püsivad kuivad päris pikalt- ka mõned lõunauinakud juba mähkmeta magatud.
Käsitööd olen ikka ka vahepeal veidi teinud, aga asjad viimistlemata veel ja seetõttu pilte ka pole, aga ma luban ennast parandada ja hoidiste keetmiste vahepeal mõned asjad siia üles panna :)) .

2 kommentaari:

Egater ütles ...

Kas tõesti juba 17 aastat Vana-Võidu esimesest septembrist. Aeg läheb ikka jube kiiresti ja vanus pressib peale ;)
Tervita Tiinat minugi poolt!

JA tore et levis tagasi oled!!

Kati ütles ...

eks ta mullegi tundus kuidagi liiga suur number, aga väiksemaks ei saa teda vist küll kuidagi valetada :)))
aga tervitused annan edasi!