laupäev, aprill 8


Sain mitmeks päevaks oma kuduväsimusest lahti ja kudusin omale kampsunit, aga siis sai lõng otsa.

Lõngaks Novita Pop ja värvikoodiks 120. Kui kellegile on viimasel ajal kuskil silma jäänud, siis oleksin info eest tänulik. Aivar käis isegi Novitast läbi, aga seda tooni enam ei toodeta. Kes pole selle lõngaga varem kokku puutunud, siis tal isegi 30% villa sees. On selline mõnusalt jäme ja hästi pehme. Tundub küll, et läheb kiirelt topiliseks, aga siis ongi ju põhjust jälle miskit uut teha :) . Seda ka veel, et lõnga kilohinnaks on ainult 120 eeku (otse Novitast ostes).

Enne kuduma hakkamist olin tükk aega kahevahel, et millise lõngaga koon. Aivar tõi kunagi suure koti erinevaid lõngu Ülemiste keskuse lõngapoest. Seal olid need laste kampside akrüülid, Pop ja Novita Maxima. Tegelikult tahtsin Maximast kududa miskit, aga lihtsat labast kudet nagu ei viitsi, aga muud ka väljamõelda ei suutnud. Kui kellegil on ideid mis sellisest lõngast teha, siis kõik mõtted on teretulnud!

Lastest ka. Hiie sai eile oma selle aasta viimase vaktsiini kätte. Päeval nagu polnudki miskit viga, aga esimene pool ööst ei tulnud magamisest küll midagi välja. Õnneks mõjus paratsetamool suhteliselt kiiresti ja see teine pool ööd oli rahulik. Hommikul saatsime issi tööle ja nüüd mängivad lapsed nii ilusti rahulikult omavahel. Ja üldse ei kakle! (ega nad ometi haiged pole?)

3 kommentaari:

Siret ütles ...

Üritasin reedel sulle külla tulla ja helistasin, aga keegi ei vastanud :( OLeksin uut autot näidanud. aga saad näha ikka http://siretdigitiiger.blogspot.com

Kati ütles ...

Mul on niiii kahju, aga kui sa oleksid mulle teada-tuntud numbrilt helistanud oleksin tagasi helistanud :((( Me olime Raplas- Hiie sai veel ühe vaktsiini(õnneks nüüd aastaks rahu) ja saatsime Stahmeritele paki ja oligi kõik.

Siret ütles ...

Nujah, eks ma kahtlustasingi, et number oli sulle vööras :)Rene oli nats tõbine ka, seega me teid pikalt poleks kiusanud, aga...no teine kord siis :)