kolmapäev, jaanuar 21

lumememm
Lapsed on jälle tõbised ja seega lasteaiast kodus. Kuna preilil palavikku enam polnud käisime neljakesi õues. Eile sadanud lumi vajas koristamist ja sellega tuli minul tegeleda.
Hiie tahtis lumememme.
Lubasin, et kui pallid valmis teeb, siis aitan need üksteise peale tõsta. Ja tegigi! Kaks suurt palli veeretas valmis! Alumise palli veeretas Agur ja Agur käis ka metsaservas "näomaterjali" hankimas.
Hiie sokid Hiie sokid

Peale Kauri papude valmimist tahtsin talle samast lõngast sokid ka kududa. Esimene sokk oli juba peaaegu valmis, aga tundus igav ja harutasin üles. Ei olnud tavalise soki tuju.
Ja siis leidsin Ravelry´st soomlaste Junasukat. Vahva lugu ja vahvad sokid! Kuna lõng ja vardad(3mm) said veidi jämedamad, siis selgus varsti, et sokid saavad Kaurile väga suured. Päris hea kui neid lapsi veidi rohkem on- saab kohe suurema lapse valida, kellele kududa.
Seega sai Hiie endale uued sokid. Ainult jalalaba tuli kaheksa rea jagu pikem kududa. Kokkuvõtmise tegin ka nii nagu tavaliselt.
Hiiele igatahes meeldivad. Ja kui õuest tulles jalga proovisime, siis otsustas, et neist saavad tema "tudusokid". Tõe huvides olgu öeldud, et ärgates tal neid enam jalas ei olnud...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kus on porgand?!
Lea ja Sven uurimas pisikeste sugulaste blogides ;)

Kati ütles ...

Hiie käskis ka porgandi panna, aga kahjuks polnud ühtegi käepärast :(

Kati ütles ...

tundub, et püsivad jah päris hästi üleval (kui neid kanda). Meil hoitakse neid igaks juhuks padja all, et äkki hakkab külm magades. Kahjuks tõi jõuluvana lastele suured soojad tekid ja tudusokkide järele vajadust pole. Samas ei pane ta neid muul ajal ka jalga, sest need on ju " tudusokid"... :)

Anonüümne ütles ...

vaga huvitav, aitah