kolmapäev, september 5

Icarus Shawl

Miriam Felton´i Icarus Shawl IWK-st.
Valmis sai kevad-suvel.
Lõngaks Türgi päritolu "tiftik-akrilik" (või midagi sellist- toki ümbrist pole enam alles) segulõng. Google näitas tiftiku peale lammast, aga meenutab pigem kitsevillast.
Värv on peaaegu-täpselt jõuluroheline.
Pikem külg on üle kahe meetri -mõõdulint on jälle ära jalutanud nii, et täpselt ei tea.


Icarus Shawl

Icarus Shawl Icarus Shawl Icarus Shawl

Nagu paljudel teistelgi blogijatel, läksid ka meie lapsed see aasta lasteaeda. Aguriga möödunud aastal üritasime, aga erinevatel põhjustel jäi see tookord pooleli. Nüüd siis uuel ringil, uues lasteaias. Kolm esimest päeva seljataga ja kõik tundub korras olevat. Lapsed ei kurda ja kasvatajad kiidavad neid (on erinevates rühmades). Tundub, et järgmine nädal võib pikki päevi proovida.

------------------------

Icarus Shawl von Miriam Felton aus dem " Interweave Knits Magazine - Summer 2006 ". Längste Seite ist über 2 Meter. Das Garn ist eine Mischung von Wolle und Acryl.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Der ist aber schön geworden! Die Farbe ist auch toll!

Egater ütles ...

õudselt ilus serva muster on!

Siret ütles ...

http://www.knittingasfastasican.com/spring-things-shawl/ selle teed ju lõdva randmega pildi järgi valmis :)? Serv nats sarnane :)

Kati ütles ...

Seda peaks veidi tudeerima, aga... võimalik, et saaksin hakkama :)

Mumintroll ütles ...

Der Icarus Shawl ist wunderschön geworden.

Egater ütles ...

Kuuledsa, mul nii ilusat siidilõnga ja pea täitsa tühi. Ühesõnaga prooviks miskit rätti teha, aga palju lõnga ühe räti sisse läheb?

Kati ütles ...

Oh Sind- Sa peaksid ju teadma, et see sõltub lõnga jämedusest ja varrastest ja mustrist jne. Ma pole küll ammu kaalunud, aga minu villased sallid kaalusid vist paarisaja grammi ümber (loodan, et väga puusse ei pane). Enamus korralikel sallimustritel on lõnga kulu ka meetrites antud. Näiteks Pääsusabale- 437yd(400m)/50g. Aga Sinu uus siidilõng on küll imeilus!!! :)))

Siret ütles ...

:P nüid tuli käsitööõpsi õpetama :) no muidugi ma tean, et sellistest asjadest sõltub, lihtsalt ligikaudset numbrit tahtsin. Seal oli vist 50 g 125 meetrit, seega ei mingit pääsusaba. Aga on jah ilus :) Arvata on, et rätiks ta siis ei saa...tuleb sall hoopis, siis saab nii pika, kuniks lõnga jagub

KK ütles ...

Jessuke kui ilus!

Siret ütles ...

http://thepatternfactory.blogspot.com/2007/01/geyl.html
Sul nagunii ideede puudus :P
Ja ma ei raatsi sellest siidilõngast ilmselt midagi teha....nii ilus noh

Siret ütles ...

Su sallid on väga popid ITs ja asja eest. Aga endiselt väidan, et alghind on LIIGA VÄIKE! Sa ära alahinda end!

Kati ütles ...

:)))
Selle madala alghinnaga on nii, et see paneb asja liikuma. Ma olen isegi seal mõnest asjast huvitatud olnud, aga pole ju mõtet pakkumist teha kui alghindki minu jaoks liiga kõrga on.

Anonüümne ütles ...

Uudishimu tapab kassi ;) Käisin ka Sireti blogis kiikamas seda siidilõnga, millest siin juttu oli. On küll kena. Mul on olnud siidilõngast masinal kootud pluus ja see oli mõnusalt jahe ning nn raske.
Lea

Egater ütles ...

:) eksole. Aga häda selles, et pluusi jaoks jääb väheks, räti jaoks ka, ja hetkel ootab ideed. Sokke ma ju ka neist ei koo ;)

AnneM ütles ...

Hei! Kadotin jossain vaiheessa blogisi osoitteen, ja vihdoin viimein löysin sen jonkun blogiringin kautts. Kävin myös flicrissä katsomassa kuvasi, ja aivan ihania huiveja!! yritin kovasti lukea mistä oranssi-keltaisen huivin ohjeen voisi löytää, mutta en ymmärtänyt. Osaisitko auttaa?

Kati ütles ...

Hei! kiitos! Lähetin ohjeen meiliksi :)

Anonüümne ütles ...

Hallo, Kati!

Das Tuch ist sooooo schön geworden! Großes Kompliment an Dich!

Liebe Grüße

Birgit