neljapäev, august 23

Halfskak naabri-Tiinale









Täna on naabritüdrukul sünnipäev. Ja muidugi viimistlesin ma kingitust alles öösel. Aivar tegi hommikul mõned pildid. Paremad pildid tellisin uuelt omanikult ka. Kui kätte saan, siis näitan Teilegi.






Sall on kootud Aade Lõnga roosakirjust villasest. Vardad 4mm. Mustriks Sigridur Halldorsdottiri "Halfskak" raamatust "Three-Cornered & Long Shawls". (tegin suurema kui originaal)

Kuna mõõdulinti polnud käepärast, siis täpseid mõõte pole, aga ta sai SUUR. Kui ma salli õlale panin, siis ulatus alumine tipp poolde säärde ja laiali sirutatud käed olid 20-30 cm lühemad kui pikem külg lõdvalt hoides.


Ja tõele au andes rikkusin ma selle salli venitamisega natuke ära- enne venitamist oli serv tugevalt lainetav, pärast mitte nii väga. Aga sellest hoolimata jäin väga rahule :)))

Das ist Geburtstagsgeschenk für meine Nachbarin. "Halfskak" von Sigridur Halldorsdottir aus dem "Three-Cornered & Long Shawls"-Buch. Gestrickt aus zweifache Wollgarn von Aade Lõng. Mit 4mm Nadeln. Genaue Grösse weiss ich nicht, aber die die längste Seite müsste circa 2Meter sein. Und hoffentlich kann ich bald schönere Fotos Zeigen. :)))

6 kommentaari:

Maret ütles ...

Issand - kui ilus!

Muhv ütles ...

mul oli sama reakstioon - issand kui ilus!

Kati ütles ...

:))))) Kahju ainult, et need pildid nii viletsad on....

Egater ütles ...

Ilus on jah, nagu see IT oksjoni oma.
Sa soovi minu poolt ka naabritüdruk/kuursuseõde Tiinale õnne :) Ja mis siis et väikse hilinemisega :)

Kati ütles ...

Meelitajad... :)

Anonüümne ütles ...

WOW! So schön! Ich glaube ich muss dieses Buch kaufen!