kolmapäev, jaanuar 10

Poolikud tööd e. UFO-d

Üks järjekordne vilets pilt minu poolikutest töödest. Päike tuli küll pilve tagant välja, aga tundub, et mu digiseebikas ei tea seda :(
Aga see selleks. Räägiks neist UFO-dest siis.
Keskel (see suur ja hall) on nädal enne jõule alustatud kampsun Aivarile. Puudu on veel kümmekond cm mustriosa ja soonik alla. Ja vist tuleb kaelaauku ka kohendada- kipub veidi soonima. Kuna Aivar tõi eile puudujäänud toki "Jussit", siis ehk on lootust täna valmis saada.
Need sinakas-rohelised on Hiiele. Tutimüts (põhimõtteliselt valmis, aga koon vist serva veidi soonikut juurde) ja vest (ta köhib viimasel ajal päris koledalt).
Sellest punase-orantši triibulisest heegeldusest peaks tulema kott mu pidevalt kaotsis (loe diivani all-taga) olevatele varrastele. Esimene katsetus läks aia taha- panin sisse kanga, et vardad heegeldusest läbi ei tuleks, aga see ei hoia ilusti ja taskute käsitsi kokku õmblemine oli ka halb idee. Tuleb veidi harutustööd teha ja uuendada oma tutvust nurgas seisva õmblusmasinaga... .
Ja need poolikute tööde juurde mitte kuuluvad lõngatokid.... need tõi Aivar eile Novitast . Ta arvas, et saab oma kampsuniks vajamineva toki sealt kätte, aga kuna seal vajalikku värvi polnud, siis ... tõi peotäie teisi :) (Jussi tõi lõpuks Raplast). Muuseas- kui Teil on Novita laost mingi kindel ostusoov, siis .... saatke sinna mees!. Minu kogemused näitavad, et seal suhtutakse meestesse palju paremini (olen päris mitmest kohast lugenud naiste selle paigaga seotud ebameeldivatest kogemustest ).
----------------------------
So. Hier sind meine noch-nicht-fertige-Werke.
Aus dem grossen grauen wird ein RVO für meinen Mann. Angefangen eine Woche vor Weihnachten, aber dann kamen ein paar Bestellungen dazwischen und dann war das Garn alle... .
Gestern hat Aivar den Garn gebracht (und die anderen auch die auf dem Foto zusehen sind) und hoffentlich kann ich Heute das pulli fertigstricken.
Die blau-grüne sind Mütze und Veste für meine Töchterchen Hiie (sie ist Gestern 1 Jahr und 9 Monate alt geworden).
Aus dem rot-orange-farbenen Häkelstück wollte ich eine Tasche für meine Stricknadeln machen. Mit den ersten Versuch ist das nicht gelungen. Ich muss jetzt meine Nähmaschine rausholen- hab verstanden dass ohne geht es nicht.
Aber jetzt lasse ich die Sachen liegen und gehe mit Kindern nach Draussen- Nach sooo viele tage (Wochen) regnet es nicht und sogar die Sonne scheint! :)

Kommentaare ei ole: