kolmapäev, jaanuar 31

Hyrna Herborgar


Hyrna Herborgar
Originally uploaded by nonn.
Näitan siis oma Herborgari ka ette. Pilt pole eriti hästi õnnestunud- akud said tühjaks, päikest pole ja poole venitamise pealt avastasin, et nööpnõelu ei jätku :(
Aga muidu on päris kena! Kuigi Aivar arvas, et see pole siiski päris minu värv... :(

Muster:
Sigridur Halldórsdóttir´i raamatust "Three-cornered and Long Shawls". Ja osta saab seda raamatut siit: http://www.schoolhousepress.com/lace.htm
Lõng:
Coats Elisa (pole just sallilõng, aga kuna tahtsin just orantši ja see oli ainus orantš lõng kodus...). Kulus seda lõnga umbes 160grammi.
Kudusin 4mm ringvarrastega.
Kududa oli teda nii mõnus (lihtne muster ju tegelikult), et koon neid kindlasti kunagi veel. Aga teisest lõngast. ja nööpnõelu ostan juurde (tegelikult oleks seda naeltega palju parem venitada... näituseks vineerplaadi peale)
----------------------------------------------------
So. Fertig ist ist mein Hyrna Herborgar. Das Foto ist nicht sehr gut gelungen weil:
1. die Akkus wurden leer
2. die Sonne scheint nicht
Das Muster stammt aus Sigridur Halldórsdóttir´s Buch "Three-cornered and Long Shawls". Und das Buch hab ich aus Schoolhouse Press (http://www.schoolhousepress.com/lace.htm) bestellt.
Das Garn ist Coats Elisa (ist nicht das richtige Schal-Garn, aber ich wollte orangefarbenen Schal und das war die einzige passende in meinem Garnkiste).
Gestrickt mit 4mm Rundnadel.
Weil ich den Muster sehr mag (und sie war auch sehr leicht zustricken) werde ich den Muster bestimmt noch mal stricken. Aber dann aus anderen Garn...


ps.:
kuna mu blogi kommentaaridesse on viimasel päris palju Spämmi tulnud, siis panin selle täheriba tagasi. Loodetavasti ei tee see palju tüli- mulle hirmsasti meeldib teie kommentaare lugeda :)))
--------------------------------
hoffentlich gibt es keine Probleme beim kommentieren- wegen den vielen Spam-Kommentare müssen Sie wieder beim kommentieren die Buchtaben eintippen. Nicht böse sein! :))

4 kommentaari:

Annu ütles ...

kui suur see õigupoolest on? pildil tundub pisike...

Kati ütles ...

ups. seda ma mõtlesin, et miskit on nagu puudu... . Ega tegelikult väga väike polegi- küljed umbes meetrised ja pikim külg umbes 1.50

Anonüümne ütles ...

Der ist aber schön geworden! Ich glaube ich muss das Buch auch haben! ;-)

Kati ütles ...

Ich hab mal in einem online-shop diesen Muster auch einzeln gesehen, aber da hat das Tuch einen anderen Namen getragen (und welchen weiss ich natürlich nicht mehr) und kostete das Anleitung circa 10 US Dollar.