neljapäev, september 7

Fo: Roosa Sall

Aitäh veelkord rohelise salli kohta käivate kiidusõnade eest!




Umbes samal ajal rohelise salliga hakkasin ka roosat kolmnurkset rätikut kuduma.
Tahtsin kududa Kevät-huivi mustriga, alustades kukla tagant (nagu Kiri juures). Kudusin neli- viis mustrikorda ära ja kui töö umbes kuu aega juba seisnud oli harutasin üles. Põhjuseks oli see, et mustrikord oli liiga lühike- ainult neli mustririda.
Tegin mustri suuremaks .
Kui enne oli 4 mustririda lehekese kasvatamiseks ja 4 kahandamiseks, siis nüüd tegin 6+6 mustririda. Kuidagi hästi ruttu sai sall pärast seda valmis. Serva tegin veel sakid ka ja ise jäin väga rahule!
Lõng siis sama mis rohelise puhul- korrutamata omavärvitud villane.
Vardad nr.4 (ringavardad)
Mustriks töödeldud Kevät-huivi .
Mõõtudeks venitamise ajal 2.25 x 1.55 .
Piltidega on jälle nagu ikka- ühte korralikku pole, aga see-eest on mitu poolpidust, mis kokku peaksid sallist päris hea ülevaate andma :)














Ab Heute versuche ich hier auch in deutsch schreiben, weil meine Seite ganz viele deutschsprachige Besucher hat. Versprochen! Ich werde vielleicht nicht alles übersetzen (so gut kann ich deutsch ja gar nicht) aber ich werde mein bestes geben!

Diese Rosafarbene Dreiecktuch hab ich aus einfädige selbstgefärbte Schafwolle gestrickt.

Mit Rundstricknadel nr.4.

Ganz genaue Anleitung hatte ich nicht. Mir hat diese Muster ganz gut gefallen, aber beim stricken hat mich gestören dass das Mustersatz so kurz ist- nur 4+4 Musterreihen. Deshalb hab ich die Blätter grösser gemacht. Angefangen hab ich in Mitte (wie bei Kiri - Tuch) und beendet hab ich auch anders. Wenigstens ich bin mit dem Tuch sehr Zufrieden!

4 kommentaari:

Kati ütles ...

Aitäh! :)

Kati ütles ...

:)

Ziina ütles ...

sinu kevät-huivi on tõesti kaunis!

Kati ütles ...

Kiitos- aitähh! :)