teisipäev, mai 23



Pikk paus on olnud. Peale viimast postitust tabas mind mind täielik masendus. Ise olen loll ja edaspidi püüan end parandada- püüan kududa lihtsalt kudumise pärast, mitte lootes, et sellega kellegile head meelt teen.
Võtsin end nüüd siiski kokku ja hakkasin õele Cozy´t
kuduma. Varras 3,5 ja lõngaks mingi tundmatu imeilus lõng. Selline siidine. Peale peenvillasega Kiri kudumist oli selle lõngaga kudumine alguses ikka väga raske, aga kui eile lõpuks soonele sain, siis nüüd on juba täiesti normaalselt kootav.
No ja siis koperdasin Claudia blogis Hyrna otsa. Fantastilislt ilus sall! Muster peitub selles raamatus: Three-cornered and Long Shawls
— Sigridur Halldórsdóttir ja on siin täitsa saadaval, aga see hind! Ma lähen nüüd vaikselt patja nutma ja kui ennast veidi kogun tuleb vist proovida pildi järgi kudumist... .

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

nice blog:)

Maret ütles ...

Ma natuke tean, mida sa praegu tunned. Ja olen (sarnaselt sinule) püüdnud teha vaid neid asju, mis endale teeb rõõmu. Teiste torisemised jätkem kõrvale! Ehkki vahel on sedasi keeruline. Eriti kui tahad kellelegi head meelt teha. Aga välja kukub nagu alati :|