laupäev, veebruar 4

Meie perel täna jälle üks töine päev- perepea on tööl, tütreke väike (10-ne kuune) õpib käimist, kaheaastane poeg rääkimist (no ei taha see kunst kuidagi külge jääda!) ja mina siis olen veidi kududa saanud.
Sain eile õhtul valmis ühe vanutamise projekti- nimelt tahtsin teada kui palju siis lõng koos heidega kududes väiksemaks vanub. Kudusin nr.5 varrastega ja sama silmade arvuga kapuka nagu ma tavaliselt meestesokki koon. Tulemus siis selline, et peale kahekordset 60kraadist masinpesu jäi kapukas ikka veidi pikem ja laiem kui sokk. Pilti teeks heameelega homme kui mees kodus- enne vanutamist sai ka tema jalas pildistatud ja siis hea võrrelda.
Täna hommikul alustasin uut tychust.See läheb õemehele (kui ta muidugi rahule jääb). Esimest korda õnnestus seekord vältida auke tagasikeeramise kohtades. Proovin selle mütsi täna ära lõpetada, siis saab ehk homme lastetuppa tapeeti panna ja siis kolivad lapsed ehk oma tuppa ja ehk siis kunagi tuleb see öö kus ma saan magada.... . Viimati sain terve öö ärkamatta magada vist millalgi 2003 aasta sügisel- siis hakkas juba suur kõht magamist segama.

Kommentaare ei ole: