esmaspäev, aprill 30

Pikk paus oli siin blogis jälle.
Mis muutunud on?
Agur käib koolis.
Enamus hindeid on "väga tubli", sekka ka mõni "tubli". Matemaatikas on väga hea, kunst/tööõpetus ehk siis käeline tegevus on kehva. Ülejäänud ained seal vahel kuskil. Autahvlile pandi ka.
Hiie lõpetab mai viimasel päeval lasteaia.
Lugemine pole eriti sorav, aga loeb. Kirjutab, aga... õigekirja harjutamise asemel keskendub kirjatähtedele. Talle kohe meeldib Agurile näidata kuidas "ilus" on. Arvutamine kümne piires on selge. Tulevane õpetaja nähtud ja ootab kooli (ja muidugi suvepuhkust).
Kaur käib lasteaias.
Isegi üllatavalt palju on käinud s.t., et haiguspäevi on oluliselt vähem olnud kui ma kartsin. Tavalised köhad-nohud ja ainuke tõsisema haigusena põdes sarlakeid. Eesti keelt räägib, kuigi vahel teeb hääldus jutu mõistmise vägagi keeruliseks- päris mitu häälikut on valed. Rattasõidus on areng selline, et esimesed päevad käib ilma-abiratasteta-sõidu-õpe. Probleeme on veel sõidu alustamisega (jalad veel veidi lühikesed) ja seismajäämisega, aga peale kukkumist ronib ruttu uuesti sadulasse ja proovib uuesti.
Mina.
Kauri sünnipäevast (juuli 2011) olen töötu. Kuna minu 8 aastat kestnud lapsehoolduspuhkuse lõpuks Kauril lasteaiakohta polnud, tuli koju jääda. Töötukassa abiga tegin ära bussijuhi load ja nüüd on plaan tööd küsima minna. Nädala pärast saab 9 aastat kodus oldud. Tööleminek on kerget öeldes hirmutav... (aga ega ma pole ju tööd veel saanud, eks)
Panen paar pilti ka (kui veel mäletan kuidas):



2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No tore, et blogi ellu ärkas ;)
Ja edu tööotsimisega!

Anonüümne ütles ...

Ups, nime unustasin. Olen ikka Lea ;)